CONSULTA CIUDADANA

This entry is part 3 of 3 in the series CONSULTA CIUDADANA

Podem/Podemos Sabadell
Comunicat de premsa
Sabadell, 7 de febrer de 2015

Les votacions avalen que Podem/Podemos Sabadell concorri a les municipals com Agrupaci贸 d鈥橢lectores

El passat 2 de febrer va encetar-se un proc茅s electoral que va finalitzar el 5 de febrer i on es preguntava als inscrits una 煤nica pregunta sobre si vol铆em participar en els properes eleccions municipals sota la f贸rmula d鈥橝grupaci贸 d鈥橢lectors.

El resultat de les votacions ha estat el seg眉ent: d鈥檜n cens de 1.288 inscrits van respondre a la pregunta 224 persones i una persona va votar en blanc. Aix貌 significa un 17,5% de participaci贸. Els vots a favor de conc贸rrer com Agrupaci贸 d鈥橢lectors han estat 193 (85,5%) i en contra 30 (13,4%).

Aquest escrutini significa un aval a la proposta que va fer el Consell Ciutad脿 de Podem/Podemos Sabadell d鈥檃nar a les eleccions municipals en solitari sota la f贸rmula d鈥橝grupaci贸 d鈥橢lectors.

El Consell Ciutad脿 de Podem/Podemos Sabadell, reunit avui dissabte al mat铆, ha valorat que aquesta participaci贸 ha estat baixa i per sota de les expectatives generades, encara que similar a altres poblacions. http://municipales.podemos.info/consultas-ciudadanas-2/ En aquest sentit, es va insistir en la necessitat de treballar per millorar els nivells d鈥檌mplicaci贸 dels inscrits en els processos electorals i altres activitats impulsades des de Podem/Podemos.

D鈥檃ltra banda es va portar a terme una reflexi贸 sobre els errors comesos relacionats amb la formulaci贸 de les preguntes per no adaptar-se als acords de l鈥橝ssemblea Pol铆tica Ciutadana del passat 24 de gener. Tanmateix s鈥檋a acordat enviar una carta de protesta a direcci贸 estatal del partit per no haver facilitat les preguntes proposades des de Sabadell.

Per tal d鈥檈xplicar als inscrits tot el proc茅s, valorar el resultat electoral i plantejar les perspectives i el treball a realitzar per tal de constituir l鈥橝grupaci贸 d鈥橢lectors ha quedat convocada una Assemblea Pol铆tica pel proper dissabte 21 de febrer.

Podem Sabadell About Podem Sabadell
ADMINISTRADOR

Asignado para gestionar la p谩gina oficial de Podemos - Podem Sabadell.

Series Navigation

<< CONSULTA CIUDADANA

Desarrollado por: AltamiraWeb