CONSULTA CIUDADANA

Podem/Podemos Sabadell
Comunicat de premsa
Sabadell, 7 de febrer de 2015

Les votacions avalen que Podem/Podemos Sabadell concorri a les municipals com Agrupaci贸 d鈥橢lectores

El passat 2 de febrer va encetar-se un proc茅s electoral que va finalitzar el 5 de febrer i on es preguntava als inscrits una 煤nica pregunta sobre si vol铆em participar en els properes eleccions municipals sota la f贸rmula d鈥橝grupaci贸 d鈥橢lectors.

El resultat de les votacions ha estat el seg眉ent: d鈥檜n cens de 1.288 inscrits van respondre a la pregunta 224 persones i una persona va votar en blanc. Aix貌 significa un 17,5% de participaci贸. Els vots a favor de conc贸rrer com Agrupaci贸 d鈥橢lectors han estat 193 (85,5%) i en contra 30 (13,4%).

Aquest escrutini significa un aval a la proposta que va fer el Consell Ciutad脿 de Podem/Podemos Sabadell d鈥檃nar a les eleccions municipals en solitari sota la f贸rmula d鈥橝grupaci贸 d鈥橢lectors.

El Consell Ciutad脿 de Podem/Podemos Sabadell, reunit avui dissabte al mat铆, ha valorat que aquesta participaci贸 ha estat baixa i per sota de les expectatives generades, encara que similar a altres poblacions. http://municipales.podemos.info/consultas-ciudadanas-2/ En aquest sentit, es va insistir en la necessitat de treballar per millorar els nivells d鈥檌mplicaci贸 dels inscrits en els processos electorals i altres activitats impulsades des de Podem/Podemos.

D鈥檃ltra banda es va portar a terme una reflexi贸 sobre els errors comesos relacionats amb la formulaci贸 de les preguntes per no adaptar-se als acords de l鈥橝ssemblea Pol铆tica Ciutadana del passat 24 de gener. Tanmateix s鈥檋a acordat enviar una carta de protesta a direcci贸 estatal del partit per no haver facilitat les preguntes proposades des de Sabadell.

Per tal d鈥檈xplicar als inscrits tot el proc茅s, valorar el resultat electoral i plantejar les perspectives i el treball a realitzar per tal de constituir l鈥橝grupaci贸 d鈥橢lectors ha quedat convocada una Assemblea Pol铆tica pel proper dissabte 21 de febrer.